NEWS

DUTCH: Sjeazy Pearl ft. Yvonne - Listen: You Were The One

27/06/2014

DUTCH: Sjeazy Pearl ft. Yvonne - Listen: You Were The One Persbericht:

DJ Sjeazy Pearl en Yvonne Coldeweijer nemen samen GAY PRIDE ANTHEM 2014 op.
Het Anthem voor de Amsterdam Gay Pride 2014 wordt dit jaar verzorgd door ambassadrice en BNN’s Beauty and the Beat –winnares Sjeazy Pearl samen met presentatrice en zangeres Yvonne Coldeweijer .

De tekst van “Listen: You were the One” is geschreven door Yvonne Coldeweijer en gaat over het niet uiten van je liefde. Liefde is naast het mooiste wat er is, ongeacht je geaardheid, afkomst, leeftijd ook het moeilijkst om openlijk voor uit te komen.

Het thema van de Gay Pride dit jaar is “Listen” en nadat Yvonne het verhaal van DJ Sjeazy Pearl hoorde vond ze het tijd voor Girlpower! Sjeazy Pearl komt als ambassadeur van Amsterdam Gay Pride 2014 op voor gelijkheid! “Je geaardheid is niet wie je bent maar slechts een onderdeel van wie je bent. Je kunt alles worden wat je maar wilt als je maar naar jezelf luistert en in jezelf durft te geloven!”, aldus Sjeazy Pearl. “Door mijn verhaal te vertellen hoop ik dat iedereen in ziet dat onbegrip en het niet geaccepteerd worden door je omgeving geen belemmering hoeft te zijn om je dromen waar te maken! “

Yvonne: "Toen Sjeazy me haar beats liet horen raakte ik meteen geïnspireerd. Ik heb een nummer geschreven over een verloren liefde, omdat ik denk dat iedereen daar wel eens iets mee te maken heeft gehad. Liefde is natuurlijk universeel."

Sjeazy Pearl is ambassadrice van de Amsterdam Gay Pride 2014. Ze vertolkt het Anthem tijdens de Botenparade en op verschillende buitenpodia tijdens het pride festival. De Amsterdam Gay Pride vindt plaats van zaterdag 26 juli tot en met zondag 3 augustus met de Botenparade op zaterdag 2 augustus.

------
Beeldmateriaal: Sjeazy Pearl te downloaden via: http://www.wesselsmanagement.nl/perscentrum-sjeazy-pearl/

Interview aanvragen Sjeazy Pearl:
Wessels Management
Manager: Luuk Wessels
luuk@wesselsmanagement.nl
070 - 356 2008 - 06 11 60 88 38

BACK TO PREVIOUS PAGE

FACEBOOK
YOUTUBE
TOURDATES
TWITTER